Follow Dashboard
Tokens?

TITLE; New look again ♥
Wednesday, January 25 | 5:20 AM | 0 comments

Hey peeps 
wahaaa  lame gilak Bee tak hapdet belog kan ?
almaklum lah , sayer seorang PEKERJA sekarang . haha
*hamboih riak :D
eh eh , korang perasan something tak ?
belog Cikk Bee dah brubah wajah lah .wuhuu ! 
i like the colour !
PINK + BLUE +WHITE .
cantek tak ? simple kan ?
Cikk Bee malas nak decorate banyak-2 sebab 
tade mase sebenarnye , haha .
Korang mesti rendu nak bace cerita merepek Cikk Bee kan ?
hee . sory yaa guys sebab lame giler tak hapdet .
lepas neh , Cikk Bee akan cari mase untuk hapdet belog buruk Cikk Bee neh oke :)
okay lah , sampai sini saje entry kali ini ,
saba menanti entry baru dari Cikk Bee okeh .
ily ! imy guys ! Take Care , Garnier ♥



Old things | New things