Follow Dashboard
Tokens?

TITLE; 4th blog finish edited
Monday, December 12 | 12:01 AM | 0 comments

Hey peeps 
wahah dah lame Cikk Bee tak hapdet blog ken ?
okeh sory kt korang sume yang rajin jenguk-2 blog daif Cikk Bee neyh .
to all followers , thank you so much , i'll follow u back keyh .
Cikk Bee sebuk kebelakangan ni and ta sempat na hapdet apa-2 .
lgpun lappy Cikk Bee di pinjam oleh kakak Cikk Bee , 
jadi ta dapat lah nak hapdet kan .
So , bile dah dapat balek lappy syer ,
first thing yang perlu di buad mesti lah mengedit belog .
okeh straight to da point ..
Cikk Bee baru selesai edit belog adek agkat Cikk Bee ,
iaitu Farra Rosazli .
korang nak tengok hasil kerja Cikk Bee?
jom terjah belog Sweet Farra ,
dah tengok ? kasi komen . pandangan anda amat dihargai :)
ok lah Cikk Bee nak settle kan lagi satu belog .
tunggu yaa hapdet dari Cikk Bee , Salam . take care , Garnier 


Old things | New things