Follow Dashboard
Tokens?

TITLE; Perempuan suka syok sendiri .
Saturday, November 5 | 2:44 AM | 4 comments


Hey peeps ♥
korang sehad ? haa Cikk Bee sehad saja, cume agak sibuk 
menelaah pelajaran . pecutan terakhir lah katakan .ecehh .
to pasal la tak hapdet-2 blog ni .
okeh-2 , balek kepada tajuk entry hari ini .

PEREMPUAN SUKA SYOK SENDIRI .

Pernah tak mempunyai perasaan syok sendiri? Syok sendiri didefinisikan sebagai menyangka orang lain menyukai, perhatikan dan melihat anda. Adakah anda tergolong dikelompok ini? EKEKE. Seronok melihat telatah orang yang syok sendiri. Kekadang ada yang sungguh lawak dan kekadang ada yang sungguh annoying sesangat.

Situasi 1:
Sebuah kereta vios berwarna hitam sedang park dihadapan kedai gunting rambut Ayem Ayam. Terdapat 3 orang jejaka kacak didalam kereta tersebut. Badannya gental seperti Malik Nor. Wuhuuu. Kelihtan 2 orang gadis sedang keluar dari kedai tersebut dan berjalan tercover-cover.
Meon: Wahhh! Handsomenye mamat yang pakai baju merah tu! cuba kau tengok peah.
Peah: haah la. Tapi dia pandang akulah meon. Eee. Seronoknya. #sambil tersipu-sipu malu.

Hakikatnya.
Jejaka 1: cuba kau tengok minah yang pakai gincu biru tu. over betul!
Jejaka 2: haah la! Dah la pakai kasut hijau, beg pink. Eeee, gila kehape. Cetengok tu, menggedik pulak dengan kawannya. Kan dah terlanggar tiang. HAHA.
Ketiga-tiga jejaka tersebut ketawa berdekah-dekah melihat gadis itu jatuh kerana kainnya koyak. HAHA. Malunyeee.

Situasi 2:
Seorang lelaki yang tersalah nombor menelefon seorang gadis. Tergopoh gapah si minah untuk menjawab telefon dan tak sempat beberapa saat telefon pun mati. Apalagi, si gadis menghantar SMS kepada si mamat yang tak bersalah itu.
Si gadis: “heyyy, sape ni?”
Si mamat: “sorry, I salah number la”
Si gadis: “Eeeee. Tak payah la nak salah number. Nak ngorat cakap je la nak ngorat!”
Si mamat: “weyhh, aku memang salah number la bengong! Number kau same pulak dengan awek aku. Sibuk je!”
Si gadis: “oyh yeke? Sorry la :(”

HAHA. Kan dah malu. Orang bukan nak ngorat la. Orang memang betul-betul salah number. Jangan la nak syok sendiri. Lainlah kalau kepada orang yang suka main tekan-tekan number tu, dapat pulak tetiba call Siti Nur Haliza. KAHKAH. T____T. ha ok lah itu saja untuk hari ini . Take care, Garnier ♥


Old things | New things