Follow Dashboard
Tokens?

TITLE; Finish edit another blog
Monday, November 7 | 1:06 AM | 0 comments

Hey peeps 
weehee , haha gelak sengal seketika , hee .
okeh-2 hari ni Cikk Bee na buad entry baru ok .
seperti yang korang dah baca kat atas ,

Finish edit another blog

okehh , Cikk Bee baru saja selesai mengedit my junior 
punya blog . Blog ni 100% air tangan Cikk Bee ,
tanpa copypaste sapa sapa punyer blog ,
kalau ada yang tersama tu , mungkin ada kesilapan teknikal .
tapi yang pasti , blog tersebut memang hasil kerja Cikk Bee .
Okeh-2 tuan blog ni nak Cikk Bee edit blog dy fully .
jadi Cikk Bee ngodam larh habis habisan kan ,
hehe , korang nak tgok hasil kerja Cikk bee ?
okeh jom ke blog Senja Permai

Haa dah tgok ? amacam lawa tak ? hee . Blog tu agak sama dengan
blog Cikk Bee tapi not fully same larh kan .
Blog tersebut bertema kan PINK+PURPLE .
chomel kan ? say what tak comel ? kesahplaksayer;P
haha apa apa pon Cikk Bee tetap suka dengan hasil kerja tangan Cikk Bee .
korang tak suka ? ehh jelly ehh ? hee.
ok lah sampai sini saja entry hari ini  salam dan take care . Garnier 



Old things | New things