Follow Dashboard
Tokens?

TITLE; Contest syer bersama shawl
Tuesday, November 1 | 1:12 AM | 6 comments

Hey peeps ♥
apa khabar korang sume hari ini ? sihat ? da mkn ?
hee . Cikk Bee di sini sihat and sudah pon mkn :)
oke-2 balek kpd entry kte hari ini .

CONTEST SAYA BERSAMA SHAWL
haa , nampak dah kan ? okeh sebenarnya
Cikk bee di tag oleh Sis Aishah Jalil untuk join contest nie ..
thanks yaa sis for the tag :)
actually malu larh , hehe . yela kan , Cikk Bee
ni bkan larh cantek or pandai sgt na style2 kn shawl ni .
tapi tape lah, Cikk Bee na cube naseb , mana tahu bertuah kan ,
hehe .. okeh-2 .Contest ni di anjur kan oleh syidot & alyn .






haa see , see . kat atas ni barner untuk contest yang Cikk Bee kasi tahu korang tadi ..
hee , contest ni nampak cm best je kan ? so Cikk Bee pon
decide untk join the contest . haha gud job Cikk Bee , hee .


dekat bawah ni plak syarat-syarat contest :




1. buat entry betajuk : "contest saya bersama SHAWL" n copy banner kat atas
2. mesty follow blog syidot n alyn *wajib :)
3. gambo mesty dgn SHAWL *pashmina pown blh bukan dgn tudung bawal n bukan dgn tudung bibik a.k.a sarung *satu gambar
4. tag 3org utk join contest nie, make sure dowg tawu
5. tinggalkan link contest kowg kat kotak komen syidot n alyn

and ni plak hadiah-2 nya :

hadiah :
tempat pertama: topup RM10 (maxis,celcom,digi)
tempat kedua: topup RM5 (maxis,celcom,digi)
tempat ketiga: topup RM3 (maxis,celcom,digi)

then yand ni gamba yg Cikk Bee pertaruh kan utk contest ni :


*hee ni la gamba yg ta berapa nak lawa kan ? hee*

ok lastly , Cikk Bee na tag contest ni dkt :


 Aleen :)
Huda :)
Lissa:)


ok lah , Cikk Bee harap dorang-2 ni akan join dis contest .
and we just wait and see who's the winner jyeahh . hehe
ok lah smpai sini saja entry kalo ini . salam .Take care . Garnier ♥



Old things | New things