Follow Dashboard
Tokens?

TITLE; :: Alahai Fatin Liyana ::
Tuesday, November 8 | 2:35 AM | 0 comments

Hey peeps .
ahahks yeahh entry baru lagi yee .
haha bukan main lagi kan hapdet blog ,
ta sedar lagi tu tinggal brapa hari je lagi na exam . aduss !
okeh-2 balek ke tajuk entry :
ALAHAI FATIN LIYANA
eh eh , siapa Fatin liyana ni yer ?
haish takan korang tak tahu .
she's the beautiful girl for me in Malaysia ! 
wuhuu , sumpah pujian ini teramat iklas . tak tipu okeh .
okeh-2 kenapa Cikk Bee tibe-2 buad entry pasal Fatin Liyana ni eh ?
sebab nya , Cikk Bee really-2 adored her laa  korang ..
nak tahu sebab apa ? sebaaaabb ....
  • She's stylish
  • She's awesome
  • She's intelligent
  • She's a MOST PRETTY PERSON ! 

korang nak Cikk Bee bukti kan sebab-2 kenapa Cikk Bee
adored sgt dengan sis Fatin Liyana nieyh ?
nah tgok gambar di bawah okeh .



hah hah amacam lawa kan ? lawa kan ?
very GORGEOUS yaa kakak-2 and abg-2 sekalian .
hee . so ni larh person yang Cikk Bee adored gila .
hope to be like her one day . ahakss .
haa kalau korang nak tgok lebih banyak gamba and cerita-2
tentang sis Fatin Liyana ni korang boleh pergi
terus ke blog ni : Fatin Liyana
and and kat bawah ni ada gamba Cikk Bee yang konon nye 
klon Fatin Liyana . hee . nah tgokk :



haa ada macam Fatin Liyana tak ?
haha very the perasan kan ? hee
ok lah sampai sini saja entry kali ini ..
take care . Garnier 


nota kaki :  pssst i adored you soo muchhh  sis Fatin Liyana            


Old things | New things