Follow Dashboard
Tokens?

TITLE; Wee ! Syer di tag untuk CONTEST !
Saturday, October 22 | 12:35 AM | 2 comments

Hey ebelibuddy 
anda sehat ? dah makan ? mandi ? solat ?
kalau belumm , pergi cepat !
ehhh !! tapi nanty dulu .. baca lah entry Cikk Bee nieyh dulu okeng ? hehe ..

Okeh2 , balek pada tajuk entry kali ini .
WEE SAYA DI TAG UNTUK CONTEST !
haa korang mesti tertanya-2 kan contest ap yang di tag dkat Cikk Bee ni ?
okeh-2 let me tell you :)
Cikk Bee telah di tag untukk CONTEST GAMBA PALING SENGAL ! 
okeh dekat bawah ni ad banner for the contest :)

Dan ni plak syarat-2 contest itu ::
  • Wajib
  •  untuk follow blog Aida dan Adly. (Jika tidak follow, automatic anda terkeluar)
  • Like page Aida. (tak nak pun tak pe)
  • Terbuka kepada seluruh rakyat Malaysia yang berminat nak join. 
  • Banner contest haruslah diletakkan di dalam post tersebut dan di linkkan ke blog kami.
  • Mestilah buat satu entry tentang Contest Gambar Paling Sengal!
  • Mestilah letak gambar anda yang paling sengal.
  • Contest ini automatic akan terbatal jika kurang daripada 5 penyertaan.
  • Tag 2 rakan blogger anda yang sengal.
  • Tarikh tutup penyertaan pada 22/10/2011 hingga 22/11/2011.

okeh contest ni dianjur kan oleh blog//Daydream♥..
thanks to owner blog yg dah tag syer dlm contest to .
hadiah-2 yang akan di beri , anda buleh tgok sendri dkat blog //Daydream♥. niey oke ?
and and , dekat bawah ni adalah gambar Cikk Bee paling Sengal untuk contest ni ^.^

tadaaa ^.^

okeh-2 korang jangan gelak ok .. Cikk Bee tahu gamba itu adalah sangat sengal . haha .
ni aja ganba paling sengal yang Cikk Bee ada .. yang len sume cun-2 . ecehhh .. very the perasan kan .. haha.
ok now , Cikkk Bee na tag kan contest ni untuk Cikk Fufu &&Sis Mira.
ok lah , sampy sini saja entry untuk contest nii .
sebarang maklumat lanjut , sila ke blog //Daydream♥ ok ? 
harap-2 menang la eh . haha . joking^.^ . daa



Old things | New things