Follow Dashboard
Tokens?

TITLE; thanks for everything baby :)
Thursday, October 6 | 5:05 AM | 0 comments
Hye blogger2 skalian . hee :)
apa khabar korang arini ? sihat ? sakit ? huh , sakit ?? hey pegi mkn ubat cpt .
dengan segera ! BERTINDAK MENGIKUT ARAHAN ! hee ,

Ok3 balek kpd tjuk asal entry .
yeahhs Thanks baby for everything ..
haa korang na tahu kenape cikk bee ucap kn thanks dekat syer pyer baby to ?
hee , sbb harini ktorang celebrate our 1st ANNIVERSARY !!
weyh da stahun laa ktowang bersame mengharungi suke duka kehidupan .
hehe , walaupon banyak masalah , tapi tetap ku harungi. ecece . haha .
ehhh , tapi sebenar nya , tarikh anniversary ktorang ialah 7 0KT 2011 . makne nya esok lah . tapi kami sambut awal sikit sebab tade mase na keluar lg nanti . hehe .

ehem2 , to mesti ada yg tengah bisik2 kan , ckp " alarh , beria larh minah ni " , " eleh baru setahun ", "tapayah na poyo larh " and soo on .. hey3 , sukaty korang larh kan na ckp ap pon . saia ta peduli keyh .kebahagian saia bkn korang yg tentu kn okeyh ? korang ta suke , tapayah bace ok ,, terus je klik button x di ats to .. simple ken ??

haa , di sini ad tersedia sedikit gamba2 knagan kami . sikit jee ok , ta buleh byk2 ..
its our privasi k . hee . tadaaa ..



haa , tu la sedikit gamba yg ada . maaf lah kalau ad gmba yg buruk . maklum lah kami ni bkn SUPER MODEL yg reti na posing2 neyh . hehe . apa apa pon ,, korang sume doa kn lah hbungan kami ni yer . heehe .

to my baby : NurSyafiq Ismeth b. Mohd Saleh :)
terima kaseh atas kesabaran awk dengan sikap saia yg keanak-anakan ni .
terima kaseh jugak sbb trus cekal harungi liku-liku kehidupan.
dan terima kaseh kerana trus ad disamping saia dahulu , kini dan selama nya .
iloveyoubaby:)
 

ok laa , itu saja entry kali ini .. semoga bertemu lagi dalam belog
cikkbee sembangsembang . hehe . daa :)



Old things | New things