Follow Dashboard
Tokens?

TITLE; Tanda tanda si dia betul-2 cinta kan kita ♥
Monday, October 24 | 9:02 AM | 2 comments

Hello peeps 
esok cuti , Ouh Jyeahh !
ohmeyy , Cikk Bee gler bosan malam ni . serious ta tahu nak buad apa .
soo Cikk Bee saja-2 larh belek-2 majalah yang ada kat dalam bilik ni kan .
and and , Cikk Bee terjupa lah Tips-2 untuk tahu tanda-2 seseorang itu betul-2 mencitai seseorang .
haa korang korang terutama yang gadis tuh komfom
suke bace benda-2 macm ni kan ,
jadi Cikk Bee dengan berbesar hati and tgah mood rajin menulis ,
na kongsi dengan korang sume
tips-2 tersebut :)
baca taw 




 Macam mana nak tahu if someone tu betul-II suka kat kita ? Jom tengok ni, ada beberapa cara utk korang tahu ;) //Cikk Bee tak tahu ni betul-II atau sekadar pendapat majalah tu. Nanti tak pasal-II korang perasan ada yg suka kat korang kan ? Puiiii.. -.-"

http://i257.photobucket.com/albums/hh205/xoxojays/smilies/crayon/pic005demoji_17695391decoojp.gifOrang yang mencintai korang tidak pernah dan tidak dapat nak mamberi alasan sebab apa dia mencintai korang. Yang pasti, dia tahu bahawa korang adalah satu-II nya di hati dan di matanya.

http://i257.photobucket.com/albums/hh205/xoxojays/smilies/crayon/pic005demoji_17695391decoojp.gifW/pon korang dah mempunyai kekasih sekalipun, dia tak peduli ! Yang penting baginya, korang bahagia di samping orang yang tersayang dan sentiasa menganggap korang sebagai impian dia.

http://i257.photobucket.com/albums/hh205/xoxojays/smilies/crayon/pic005demoji_17695391decoojp.gifOrang yang mencintai korang selalu menerima korang apa adanya. Di hati dan di mata dia.. korang tetap yang tercantik w/pon kadang-II korang rasa yang berat badan korang makin bertambah. -.-"

http://i257.photobucket.com/albums/hh205/xoxojays/smilies/crayon/pic005demoji_17695391decoojp.gifOrang yang mencitai korang selalu ingin mengetahui tentang apa saja yang korang buat pada hari tu. Dia nak tahu apa yang korang buat, dia nak tahu aktiviti korang, dia nak tahu korang makan apa, sihat atau tak.. dan seangkatan dengannya.

http://i257.photobucket.com/albums/hh205/xoxojays/smilies/crayon/pic005demoji_17695391decoojp.gifOrang yang mencintai korang sentiasa akan mengirim..

  • selamat pagi
  • take care
  • good night
  • sleep tight dan lain-II..
w/pon korang tak pernah nak balas mesej dia, dia tetap jugak akan hantar mesej-II sebegitu. Ini cara dia menunjukkan rasa cinta kat korang, menunjukkan dengan cara yang berbeza, bukan i love you atau aku cinta padamu.


http://i257.photobucket.com/albums/hh205/xoxojays/smilies/crayon/pic005demoji_17695391decoojp.gifJika korang merayakan tahun baru dan telah mengadakan rumah terbuka.. korang tak pernah nak jemput dia pun. But still, dia akan telefon korang untuk mengucapkan selamat atau mengirim SMS kat korang.


http://i257.photobucket.com/albums/hh205/xoxojays/smilies/crayon/pic005demoji_17695391decoojp.gifOrang yang mencintai korang, dia akan ingat setiap memori yang pernah di lalui bersama-II dengan korang. W/pon korang mungkin telah melupakan perkara tersebut, dia tetap akan ingat sebab baginya memori tersebut adalah memori yang terindah saat-II bersama dengan korang.


http://i257.photobucket.com/albums/hh205/xoxojays/smilies/crayon/pic005demoji_17695391decoojp.gifOrang yang mencintai korang, dia juga akan ingat setiap apa jua yang korang ucapkan kat dia. W/pon korang lupa apa yang korang pernah ucap kat dia, dia still akan ingat sebab setiap kata-II korang, dia akan semat kata-II korang di hatinya.


http://i257.photobucket.com/albums/hh205/xoxojays/smilies/crayon/pic005demoji_17695391decoojp.gifOrang yang mencintai korang, dia akan belajar untuk memahami dan menyukai minat korang. Contohnya, diaorang akan belajar macam mana nak suka lagu kegemaran korang. Dan sampai satu tahap, dia akan meminjam CD lagu kegemaran korang untuk mengetahui apa minat korang. W/pon agak sukar bagi dia pada mulanya, but diaorang akan belajar untuk menyukai apa yang korang suka.

http://i257.photobucket.com/albums/hh205/xoxojays/smilies/crayon/pic005demoji_17695391decoojp.gifKalau kali terakhir dia melawat korang time tu korang sakit, dia akan sentiasa mengirim SMS atau call korang untuk bertanyakan khabar korang pada hari tu. Mungkin korang agak rimas dengan pertanyaan diaorang, but itu lah cara dia menunjukkan rasa cinta dia kat korang.


That's all untuk malam ni. Cikk Bee jiwang ? Yeahh, saia memey jiwang. Korang ada masalah ke ? Haha. Okay lha, esok nak start study. InsyaAllah. Pray for me untuk focus kat sudy, okay ? Love you guyss ;)


K baii, kamsahamnida 



Old things | New things