Follow Dashboard
Tokens?

TITLE; New look again ♥
Sunday, October 23 | 3:08 AM | 0 comments

Hey peeps  
okeh ni entry kedua untuk harini .
haha , saia sgt la rajin untuk menghapdet blog sejak kebelakangan ni kan ?
haha , hobi baru .
okeh-2 balek pada tajuk asal kte :

New Look Again  

haa ,, see . brubah kan belog Cikk Bee. lawa tak , lawa tak ? lawa kan ?? hehe .
what tak lawa ? nevermind , syer tahu kamu jeles . hehe .
ok ,, belog ni dah tuka secara full nya .
kalau sebelum ni ,background pink now Dark pink.
kalau sebelum ni , Simple Template now Wash denim.
kalau sebelum ni header ade Girl , now Spectacle .
and soo onn la kan ..ta larat na tulis panjang2 ..
So sekarang Cikk Bee na tahu pendapat korang tentang new look blog Cikk Bee ni ..
korang suke ataw tak ?
lawa ke idak ?
jadi buleh laa komen-2 cikit ok ?
pandangan dan pendapat anda adalah amat di hargai ..
hehe , ok lah sampai sini saja entry kali ini .. semoga berjumpa lagi . salam .


nota kaki :
Cikk Bee giler suke new look ni  



Old things | New things