Follow Dashboard
Tokens?

TITLE; Nak Tuka atau tak ?
Friday, October 21 | 12:47 AM | 6 comments

Hye readers ang followers :)
anda semua sehad ? ha bgos2 kalau sehad .. haa ? ada yang kurang sehad ? ehh ! cepat2 pergi makan ubat la dear !! haishhh :) heee . yer berbalek ke tajuk kite hari ini ..
NAK TUKA KE TANAK ?
Eh apa yang nak tukar , tanak tukar nieyh kan kan ? hehe .. ok-2 let me tell you . sebenarnya tadi lpas membuat lawatan rakyat di blog-2 korang-2 yang cantek tuu .. Cikk Bee tiba-2 jee terpikir untuk edit balek blog neyhh .. haaalaa, korang tahu jela kan ,, i jeles you tgok blog-2 korang yang cantek and cute tuu ..ecehh.

But , sebelum mengambil apa-2 keputusan , Cikk Bee na minta pandangan korang-2 yang masok blog Cikk Bee ni untung memberikan cadangan dan pandangan .. heeh , buleh ea guys ??
bukan apa , Cikk Bee cume tak mahu tersilap langkah .. Ha so korang bg la pandangan korang tuh ea .. Komen2 la sikit ok .. Komen la sama ada korang setuju untuk Cikk Bee edit blog Or tidak setuju ok ?
ok lah sampai sini saja .. im waiting for your comment ...salam



Old things | New things