Follow Dashboard
Tokens?

TITLE; huweyy ! airmata tolong jangan jatuh !
Friday, October 21 | 10:35 AM | 0 comments

Hey peeps and readers  
macam mane malam korang hari ni ?
happy ? sedeyh ? indah ? suram ?
tak kira larh apa pon keadaan malam ini , 
kte sume tetap berada di bawah langgit yang sama ..

okeyhh-2 balek kepada tajuk kte malam ini ::HUWEYY AIRMATA TOLONG JGN JATUH !::
haa , korang mesti tertanya-2 kan , kenapa tajuk malam ni mcmtu ? oke-2 let me tell you :)

Saat dan ketika ini airmata Cikk Bee hampir-2 tumpah jatuh ke bumi ..
Cikk Bee sebenarnyai sedang merindui seseorang ,
seorang yang telah melengkap kan hari dan malam Cikk Bee .
he is my boyfie  Nursyafiq Ismeth b. Mohd Saleh 

korang tahu sebab apa Cikk Bee rindu dis boy sampai na menangis ?
haishh , mestilah ta tahu kan ? oke-2 i'll tell you oke :)

faktor-2 yang menyebab kan rindu sampai na nangis ::
♥ nangis sebab die selalo buad sye rindu yang teramat sangat 
♥nangis sebab sudah menjai rutin harian , setiap malam mesti nangis lepas col Mr. Baby 
♥ nangis sebab ta dapat jumpe Mr. Baby lebeh kurang seminggu 
♥nangis sebab die tade malam ni na teman kn saia yang ta bule tido ni 
♥nangis sebab ta ckp ilovebiu kt die lg 
♥nangis sebab ireally miss him so much larh !

hehe , korang mesti pelik kan dengan faktor-2 yang Cikk Bee dah senaraikan tuu .
tapelah , itu faktor-2 dri Cikk Bee . kalo kaorang na nangiis jugak , tu ikot faktor dri korang la kan ..
okeh laa ., Cikk Bee na sambong nangis and terus tidor lpas ni ,
sory kalau entry malam ini adalah amat membosan kan ..
sebelum tidur , Cikk Bee na show kat korang cikit gambar Mr. Baby saia .. 
tgok la eh :)




♥MR. BABY

Haishh , udah2 jgn tengok lame-2 , him mine !
hehe . ok larh time to sleep an mimpi yang indah-2.
salamm :)

to MR. BABY :: nyte2 dear ,ilebiu .umuaacchh


Old things | New things