Follow Dashboard
Tokens?

TITLE; Berubah wajah ^.^
Tuesday, October 18 | 1:36 AM | 2 comments

Hye blogger seklian .. entry hari ini Cikk Bee na ckp pasal blog Cikk Bee yg dah brubah wajah nie ..
haa , apa pendapat korang sume ? lawa tak ? sweet tak ? girl-2 tak ? 
haa ?? ap tak lawa ? huduh ? ummmm .. yekew ? tape2  nanty Cikk Bee oter lgi ok ..
and and kpd yang suke and and puji blog Cikk Bee ni  , trima kaseh daun keladi ekk ..
iloveyoularhh  . hehe ..

Sebenar nya blog Cikk Bee nie sudah di edit oleh SIS AYU, but oleh sebab perangai
Cikk Bee yg suke mngedit  ngedit nieyh , Cikk Bee pon terfikir utk edit blog dengan secara sendirian berhad !
Cikk Bee just buat ikot ap yang Cikk Bee suke and tahu . Jadi kepada SIS AYU sory ekk dah ubah hasil kerja akak . forgive mee 
.
 And and kepada korang-2 yang kt luar sane yang rase-2 perlu kn bantuan Cikk Bee , sila tinggal kn pesanan anda di ruangan komen . BUTCikk Bee ta brani janji dpt edit your whole blog taw , untuk permulaan sikit2 boleh laa , nanti dah ubah sikit , baru lah byk-2 kan kan ?
hehe . ok lah sampai sini saja entry kali ini .. semoga berjumpa lagi .



nota kaki ;
harini Cikk Bee agak kurang sihat . pening-2 . jadi ap ap pesanan sila shoutbox okeh .
InsyaAllah saia usahakan .


Old things | New things