Follow Dashboard
Tokens?

TITLE; GIRLS DAN BILIK MEREKA :D
Wednesday, September 21 | 4:10 AM | 0 comments
hey blogger2 skalian :)
haa ary ni Cikk Bee na sembang2sembang cket psal ' Girl & Blik mereka :)
Cikk Bee ad blik tdo , kowang pon mst ad kn ?? tp kategori ap yek blik tdo kte to ?

CANTEK ?
BERSEH ?
KEMAS?
CUTE?
SIMPLE?
KOTOR?
PENOH BARANG?
SERABUT?

hurmm . jom kita tengok macam mana laa gadis gadis yang stay kat luar negara ni punya bilik . kemas ke ? bersepah ke ? cantik ke tak ? buruk ke hodoh ? *mula busybody* dah . dah . malas nak cakap banyak . korang tengok je laa kat bawah ni . :D



siap ada patung . nak buat hape tu kak ?


nampak mewah . esp bahagian kepala katil tu . :)


err . aku terfokus kat tempat lain =.="


nampak daif je . tapi sebelah tu , pc hang tau . jangan pandang rendah . :P


disebabkan kekurangan buku , terpaksa laa menulis kat lemari nu haa *sambil muncung mulut*


tak senonoh =.=" sampah kat sofa tuu .


err . mintak ampun . terfokus kat tempat lain lagi . =.="


dia posing macam gambar kat pintu lemari tuu haa . :P


tengok carpet . tengok teddybear . nampak sangat beliau ni kaya . kan ? kan ?


maybe dia nak show off kasut . tak pun baju . =.="


takde kerusi . meja pun jadi lahh . :P


make up artist agaknya ni . beratur alat mekapnye . :D


hamboihhh . pinky amoi ni . *muka bangga je*:D


kau snap gambar aku pehal ? takde benda lain lagi dah kau nak snap ? hahh ? hahh ?


paling worst . =.="
haa , korang da tgok kn gmba2 yg tersedia to ?
so korang rse blek korang dlm kategori ap ?
omeyy ,, kowang describe laa sndri okeyh ?
lau na ckp blikk Cikk Bee ..
hurm rse ny _______
::AGAK KEMAS LAH::
hee:)
ok laah , smpy sni jaa entry kali ni .
next time kte sembang2 kg ok ?
bubbye :)

Labels:



Old things | New things